logo

December 28, 2014

Budúcnosť

Svet o toľko rokov neskôr, že tí, čo rozpovedia vám tento príbeh, ani nevedia aký rok to vlastne je. Jeden pretože je na svete tak veľmi dlho, že nepočíta ani roky a a ni dni a druhý, pretože si nie je istý tým, aký rok to vlastne je.

Uzriete svetlo sveta, toho nášho, z dvoch rôznych pohľadov. Jeden, z pohľadu Nathelien, životom otrávenej bytosti, ktorá sa narodila medzi elfami. Ten druhý je zasa z pohľadu Ernesta, človeka, ktorý sa narodil medzi ľuďmi. Ľuďmi štvanými neznámou, podivnou rasou, zvanou meniči.

Aký vlastne bude ich životný údel a prečo sa príbeh začína tak neskoro, hlboko v budúcnosti, keď veci minulé už dávno rozhodli o tom, ako ľudstvo skončí?

Pár slov autorky


Budúcnosť je písaná z dvoch pohľadov, dvoch rôznych osôb, ktoré sú diametrálne rozdielne. Taktiež stoja na presne opačných stranách a a aj ich pohľad na jednu a tú istú vec je celkom iný. Aspoň tak sa to snažím popisovať a dúfam, že mi to vychádza. To však už musíte posúdiť Vy, ako čitatelia. Čo sa týka samotných charakterov postáv, snažila som sa každú vykresliť čo najpresnejšie, čo najvýstižnejšie. Do každej som sa vžívala a pevne verím, že aj Vy sa do nich vžijete, keď budete čítať, ak Vás to zaujme.



← pre čítanie na wattpade stačí kliknúť na ikonku

No comments:

Post a Comment