logo

December 28, 2014

30 Príbehov jednej červenovlásky


 Jedna podivná červenovláska Vám rozpovie príbehy, množstvo príbehov, ktoré sa skutočne udiali, ktoré skutočne videla. Pri niektorých bola ako ich súčasť, smiala sa na osudoch a pri iných ju ani len nezbadáte, môžete si ju len tu a tam predstaviť. 

Vy však od začiatku neviete kde to ste, kam to pôjdete a kto to vlastne je. Posledné na čo si spomínate je niečo hrôzostrašné. Niekoho posledná spomienka je ako naňho padá skriňa, ďalšieho privalil autobus. Jedna bruneta sa udusila vo výťahu a tá ďalšia spadla do útrob zeme. Tamtoho chlapa rozcupovala vrtuľa a ten vedľa neho zasa zomrel keď ho prešlo auto. Každý z vás si spomína na niečo iné, ale váš koniec je rovnaký - tu, pri ohni s podivnou červenovláskou, ktorá vám rozpráva príbehy. Vy ich však nepočujete, vy ich môžete vidieť vo svojej mysli, pred svojimi očami ako nezúčastnení pozorovatelia.
Lenže, čo sa stane až vám dievča dopovie posledný príbeh?

Pár slov autorky

Popravde toto je jedno z diel, ku ktorým Vám nemôžem povedať viac ako to, čo je už povedané a tie krátke príbehy, ktoré Vám červenovláska rozpráva. Celý tento "projekt" je stále viac-menej tajomstvom, ktoré nechcem veľmi odhaľovať.
Myslím však, že môžem povedať aspoň toľko, že našu rozprávačku, som mala v mysli už dlho a raz mi tak napadlo, čo takto keby nám povedala čo zažila? Prišlo mi to ako super nápad. Dúfam, že aj Vám sa bude páčiť.



← pre čítanie na wattpade stačí kliknúť na ikonku

No comments:

Post a Comment